HWAM® SmartControl™

Med HWAM® SmartControl™ slipper du for at bruge tid og energi på at opnå den optimale og mest miljørigtige forbrænding i din brændeovn – det klarer den elektroniske styring for dig.

Du skal blot downloade vores App ”IHS Smart Control” til din telefon eller tablet og indstille det ønskede niveau for rumtemperaturen – så giver app´en dig besked, når det er tid til at genindfyre for at holde temperaturen. Helt uden at du manuelt skal regulere spjældene.

For at skabe ild skal du bruge den rette mængde træ, varme og ilt. Og for at opnå den reneste og mest miljørigtige forbrænding, kræves den rigtige kombination af træ, ilt og temperatur.

Derfor har vi, i samarbejde med DTU (Danmarks Tekniske Universitet) udviklet HWAM® SmartControl™, som sikrer at den mest optimale kombination af ilt og temperatur opnås automatisk, så man opnår den rene forbrænding.

Den korrekte mængde ilt er meget vigtig for optimal forbrænding. HWAM® SmartControl™ måler konstant iltniveauet i brændeovnens afgang og kan derved hele tiden indstille ventilerne, så den rigtige mængde ilt er til stede.

Temperaturen i bålet skal hurtigst muligt op på min 750°C, da risikoen for udslip af gasser og partikler reduceres ved denne temperatur. HWAM® SmartControl™ hjælper med at holde luftventilerne i den rette position, så denne temperatur opnås.

Med tanke på, at Danmark har de strammeste lovkrav ifht. partikeludledning fra brændeovne i Europa kan du trygt og med god samvittighed tænde op og nyde at brændeovnen klarer det hårde arbejde for dig.

Se videoen om fordelene ved HWAM® SmartControl™ her ►

HWAM® SmartControl™