Hwam
WIKING Mini

Stilfuld og miljørigtig

WIKING Mini er en stilfuld og miljørigtig brændeovn til det lille sommerhus eller det energirigtige hus.

 

Den lille brændeovn har en klassisk, rektangulær form og med let buede sider får den et moderne udtryk. Lågen er udstyret med et stort glasparti, der sikrer størst muligt indsyn til flammerne.

 

WIKING Mini er den mindste brændeovn i WIKING-familien, også kilowattmæssigt. Den egner sig rigtig godt til mindre rum, fritidshuse, lavenergihuse eller steder, hvor pladsen er trang.

Fordel // WIKING® Automatic™

WIKING® Automatic™

WIKING Mini 2 leveres som standard med WIKING® Automatic™, der er et særligt udviklet system til luftregulering.


WIKING® Automatic™ giver en lettere optænding og en bedre komfort ved hjælp af en automatisk regulering af luften til forbrændingen. På den måde sikres man en let betjening og god komfort, samtidig med at stuen opvarmes af mere ren og mere effektiv varme.    

  

Læs mere om WIKING® Automatic™ her

Se videoen om WIKING® Automatic™

WIKING Mini

Lavenergihuse – med hygge

Behovet for varme bliver mindre i takt med at nybyggede huse bliver tættere og tættere, og dette påvirker alt fra luft og indeklima til opvarmning, men hyggen omkring brændeovnen holder vi stadig meget af. HWAM har udviklet WIKING Mini til mindre og velisolerede huse, hvor tætheden stiller andre krav til brændeovnen og indeklimaet.

 

Hytte eller sommerhus
WIKING Mini passer rigtig godt ind i fritidshuset, sommerhuset eller hytten. Det er en god lille sommerhusovn og den ligger i et favorabelt prisleje. Den fylder ikke meget, og man kan møblere relativt tæt på den.

Fordel // Konvektion

Konvektionsovn - Kom helt tæt på flammerne

WIKING Mini er lavet i pladejern, der sikrer en hurtig opvarmning og fordeling af varmen. Brugen af pladejern betyder samtidig også, at brændeovnen har en høj konvektionsgrad, så både mennesker og stuens øvrige møbler kan placeres tættere på brændeovnen uden at tage skade af varmen. Møbleringsafstanden på siderne er på kun 30 centimeter, mens den foran er på blot 100 centimeter.

 

Læs mere om konvention her

Læs altid manualen inden du installerer brændeovnen

Fordel // Friskluftsystem

Friskluftsystem

WIKING Mini har også mulighed for tilslutning af et friskluftsystem. Systemet suger luft udefra og direkte ind i brændeovnen, og forbrændingen påvirker derfor ikke luften i hjemmet. Friskluftsystemet er ligeledes særdeles velegnet til mindre og nybyggede huse med god isolering.

 

Læs mere om friskluftsystemet her

Varianter

WIKING Mini 2

  • På 2 cm høj base (Brændeovnens højde 60,8 cm)
  • På lave ben (Brændeovnens højde 65,2 cm)
  • På høje ben (Brændeovnens højde 83,2 cm)
  • Væghængt (Brændeovnens højde 59,2 cm)

WIKING Mini 4

  • Med brændefag (Brændeovnens højde 89,2 cm)
  • Med underlåge (Brændeovnens højde 89,2 cm)