Hwam
Piazzetta

Kærlighed til ilden siden 1960

Piazzetta er en italiensk producent af brænde-, gas- pille- og hybridovne, der blev grundlagt for over 60 år siden. Det er Piazzettas mål at skabe innovative varmeløsninger med fokus på brugervenlighed, sikkerhed, kvalitet og design. Piazzetta pilleovne bygger på mange års erfaring, løbende forskning og udvikling, tekniske færdigheder samt stolte håndværkstraditioner.

 

Hovedkontoret ligger i Asolo i Norditalien og rummer forsknings- og udviklings laboratorier, produktions- og logistikfaciliteter samt administration.

 

Udover produktion af ovne råder Piazzetta over stort produktionsanlæg til produktion af kakkel-beklædninger til brænde- og pilleovne.

Fordele

Patenteret teknologi

I mange år har Piazzetta haft deres egen patenterede teknologi, som skaber mere komfort og mindre arbejde for brugeren.

 

De har blandt andet:

  • Multifuoco™ System, som sikrer, at varmen sendes ud nederst på ovnen og herved sikrer jævn varmefordeling i rummet. Det betyder, at det er slut med kolde fødder. Læs mere her
    Pilleovne fra andre producenter sender varmen opad ved almindelig konvektion og efterlader kolde lommer af luft i gulvhøjde.
  • Varmeflytning, som kan slås til og fra, så én ovn kan opvarme flere rum ad gangen eller blot det rum, hvor ovnen er monteret.
    Læs mere her
  • Med hybridovnen kan brugeren kombinere hyggen ved træet og den nemme daglige drift med piller i én og samme ovn.
    Se hybridovnskollektionen her
  • I 2019 kunne Piazzetta som nogle af de første i branchen introducere en hybridovn på markedet. Se hybridovne her ►
HWAM A/S

Mere end 50 års erfaring

HWAM A/S blev etableret i 1973 af Vagn Hvam Pedersen og har mere end 50 års erfaring med design, udvikling og produktion af brændeovne af høj kvalitet.

 

I forbindelse med et generationsskifte besluttede man i juni 2019 at gå sammen med franske SEGUIN Group, som HWAM A/S har haft et mangeårigt og nært samarbejde med for derved at styrke en fælles position på markedet.

Årelangt samarbejde mellem HWAM & Piazzetta

Samarbejdet mellem HWAM A/S og Piazzetta startede helt tilbage til 1990’erne, hvor Piazzetta producerede kakkelbeklædninger til flere HWAM-ovne - dengang blev ovnene markedsført under brandet ”ABC Pejs”.

 

Piazzetta har en lang historie i Europa og et bredt netværk af samarbejdspartnere til at repræsentere og distribuere deres produkter i de enkelte lande. SEGUIN Group har med stor succes repræsenteret Piazzetta i Frankrig i mange år på samme måde, som HWAM står for distributionen af Piazzetta pille- og hybridovne gennem vores forhandlernetværk i Danmark. Som kunde kan du være sikker på at blive mødt med viden om produkterne og kompetent vejledning til køb af din kommende pille- eller hybridovn.

 

 

Find HWAM forhandler

Er du blevet nysgerrig på HWAMs sortiment at brændeovne og ønsker du at se ovnene?

 

Vores forhandlere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte brændeovn til netopdin stil og behov.

 

Find din lokale forhandler her

 

 

 

 

Find Piazzetta-forhandler

Ønsker du at se piazzettas ovne hos en forhandler og få vejledning til hvilken ovn du skal vælge?

 

Piazzetta-forhandlerne er klædt rigtig godt på til at vejlede dig i hvilken pille- eller hybridovn der passer til dit varmeforbrug.

 

Så  tryk ► her og find din lokale Piazzetta-forhandler