Brands

Hos HWAM arbejder vores dygtige organisation hver dag på at frembringe unikke og æstetiske produkter i samarbejde med håndplukkede kvalitetsleverandører, til stor glæde for forbrugere verden over. Vore brændeovne og pejseindsatse er produceret på egen fabrik i Hørning syd for Aarhus, i hjertet af Danmark. Her udvikles og produceres funktionelle designløsninger på vores moderne fabrik, hånd i hånd med det traditionelle håndværk, som i sidste ende skaber det fuldendte produkt. Vi har fokus på den klimavenlige og CO2-neutrale forbrænding. Det har vi igennem vores unikke forbrændingssystemer, der er indbygget i alle vores produkter, hvorigennem energien i træet udnyttes bedst og renest muligt. Alle vores produkter er desuden udviklet i tæt samarbejde med designere, som kender vores fag, og som ikke alene indfanger tidens trend, men favner det fuldendte og unikke design, som klassikere er skabt af.


Se HWAM brændeovne her

WIKING brændeovne er produceret hos HWAM A/S, hvor vores dygtige organisation hver dag arbejder på at frembringe unikke og æstetiske produkter i samarbejde med håndplukkede kvalitetsleverandører, til stor glæde for forbrugere verden over. Vores brændeovne er produceret på egen fabrik i Hørning syd for Aarhus, i hjertet af Danmark. Her udvikles og produceres funktionelle designløsninger på vores moderne fabrik, hånd i hånd med det traditionelle håndværk, som i sidste ende skaber det fuldendte produkt. Hos HWAM A/S har vi fokus på den klimavenlige og CO2-neutrale forbrænding. Det har vi igennem vores unikke forbrændingssystemer der er indbygget i alle vores produkter, hvorigennem energien i træet udnyttes bedst og renest muligt.

Se WIKING brændeovne her

Intet skyder den lune sæson i gang som et glas kold hvidvin, mens du nyder solens sidste stråler. Forlæng de milde aftener med levende lys, åben ild, smukke blomster, lækker grillmad og dekorative brændereoler. Vi har samlet et outdoor sortiment, som indbyder til de dejligste hyggestunder i din helt egen udendørs oase. Kollektionen består af et bålfad, en udendørs brændeovn, to typer grillborde samt brændereoler, højbede og plantekasser i forskellige størrelser. Kollektionen er udformet i cortenstål, som efter eksponering for vind og vejr danner et smukt og helt unikt rustlignende udseende. De to grillborde fås også i sortlakeret stål.

Se Outdoor her

Piazzetta er en italiensk producent af brænde-, gas- pille- og hybridovne grundlagt for 60 år siden. Det er Piazzettas mål at skabe innovative varmeløsninger med fokus på brugervenlighed, sikkerhed, kvalitet og design. Piazzetta pilleovne bygger på mange års erfaring, løbende forskning og udvikling, tekniske færdigheder samt stolte håndværkstraditioner. Piazzettas hovedkontoret i Asolo i Norditalien rummer forsknings- og udviklings¬laboratorier, ¬produktions- og logistikfaciliteter samt administration. Udover produktion af ovne råder Piazzetta også over stort produktionsanlæg til produktion af kakkelbeklædninger til deres ovne. HWAM A/S repræsenterer Piazzetta i Danmark på samme måde, som SEGUIN med stor succes i årevis har gjort i Frankrig. Samarbejdet mellem HWAM A/S og Piazzetta startede helt tilbage til 1990’erne, hvor Piazzetta producerede kakkelbeklædninger til flere HWAM ovne, der dengang blev markedsført under brandet ”ABC Pejse”.

Se Piazzetta pille- & hybridovne her